Elbírunk 5 tonnánál többet is!

A Targoncaportál gépei között nagy számban talál olyan emelőgépeket, amik a legnehezebb kihívásokkal szemben is megállják a helyüket. Kattintson, és válogasson 5 tonnánál nagyobb teherbírású gépeink között!

 

Szervizcsomagok minden igényre

Legyen szó néhány emelőgépről vagy egy egész flottáról, személyre szabot szervizcsomagjaink minden igényt kielégítenek. Gondoskodunk róla, hogy a munka ne álljon meg!

Béreljen tőlünk!

Ideiglenes emelőgép-igényeit hatalmas bérelhető gépflottánkból biztosan ki tudjuk elégíteni. Kattintson, és válogasson bérelhető gépeink között!

Személyemelők

Legyen szó új vagy használtgép eszközök vásárlásáról, vagy személyemelő gép bérléséről, magasan kvalifikált szakembereink segítenek Önnek kiválasztani az igényinek megfelelő eszközt.

VIZSGÁZTATÁS

Az emelőgépek üzemeltetésének tárgyi és szabályozási feltételei az elmúlt évek folyamán lényeges változáson mentek keresztül. Az előírások dinamikus változása nagyfokú feladat elé állítja az üzemeltetőket. A fokozottan veszélyes emelőgép-üzemvitel munkavédelmi követelményeinek betartását körültekintően és különös óvatossággal kell kezelni.

 

A munkavégzés biztonságos feltételeinek megteremtéséhez az ide vonatkozó jogi és műszaki ismeretekkel, valamint az EBSZ-szel (Emelőgépek Biztonsági Szabályzata) is tisztában kell lenni.

Az emeléssel összefüggő ismeretek gyors változása miatt olyan szakemberre van szükség, aki naprakész ismerettel rendelkezik a szakterületéhez tartozó előírásokkal kapcsolatosan.

Teljes körűen vállaljuk az emelőgép ügyintézői feladatok (gépek, berendezések, eszközök használatával kapcsolatos szervezési, nyilvántartási, vizsgáztatási) és az emelőgép-szakértői feladatok elvégzését.

U

Részletes kereső

Részletes keresőnk segít megtalálni a választ minden emelőgépekkel kapcsolatos kihívásra. Keressen megvásárolható és bérelhető gépeink között a megadott szempontok alapján!


Termékkategóriák

Emelési magasság (mm)

Gyártási év

Teherbírás (kg)

Gyors ajánlatkérés

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE

preloader