Megjelent az új Baoli G1 széria

Ismerje meg a legújabb BAOLI genreáció termékeit!

Elbírunk 5 tonnánál többet is!

A Targoncaportál gépei között nagy számban talál olyan emelőgépeket, amik a legnehezebb kihívásokkal szemben is megállják a helyüket. Kattintson, és válogasson 5 tonnánál nagyobb teherbírású gépeink között!

 

Szervizcsomagok minden igényre

Legyen szó néhány emelőgépről vagy egy egész flottáról, személyre szabot szervizcsomagjaink minden igényt kielégítenek. Gondoskodunk róla, hogy a munka ne álljon meg!

Béreljen tőlünk!

Ideiglenes emelőgép-igényeit hatalmas bérelhető gépflottánkból biztosan ki tudjuk elégíteni. Kattintson, és válogasson bérelhető gépeink között!

Személyemelők

Legyen szó új vagy használtgép eszközök vásárlásáról, vagy személyemelő gép bérléséről, magasan kvalifikált szakembereink segítenek Önnek kiválasztani az igényinek megfelelő eszközt.

SZERVIZ

Válassza a Targoncaportál Kft. szervizszolgáltatásait és csökkentse emelőgépei üzemeltetési költségeit!

Négy szervizcsomagunk minden igényt kielégítő szolgáltatást nyújt:

  1. Időszakos biztonsági vizsgálatok
  2. Tervezett karbantartások
  3. Teljes körű szervizszolgáltatás
  4. Helyszíni szerviztechnikus

Kattintson, és tudjon meg többet szervizszolgáltatásainkról!

Szerviz telefonszám: +36 30 529 9588

GÉPVÁSÁRLÁS

Amennyiben már nem tart igényt valamelyik gépére, keressen minket! A gépet átvizsgáljuk, vételi ajánlatot teszünk rá és intézzük az összes papírmunkát!

 

Szállítás telefonszám: +36 30 984 7010

VIZSGÁZTATÁS

A munka nem állhat meg!

Vállaljuk ügyfeleink emelőgépeinek vizsgára való felkészítését, a szükséges javítások elvégzését és vizsgáztatását, valamint a tanúsítványok kiadását.

Nagyobb gépparkkal rendelkező partnereink esetében előre jelezzük a vizsgálatok esedékességét, és átvesszük az ügyintézést – így biztosan minden időben és rendben történik majd.

Vizsgáztatás telefonszám: +36 30 529 9588

SZÁLLÍTÁS

Tőlünk beszerzett vagy bérelt targoncáját igény szerint telephelyére vagy a munkavégzés helyére szállítjuk. 24 000 kg ónsúlyig saját tehergépjárművünkkel, kedvező árakon vállaljuk targoncák kiszállítását.

Igény szerint akár egy napon belül is biztosítjuk a megfelelő bértargoncát és kiszállítását!

Szállítás telefonszám: +36 30 779 7557

Személyemelők

Munkálatait a magasban végzi? Fontos Önnek a gyorsaság és a rugalmasság? Kérjen ajánlatot személyemelőgépeinkre, melyekkel felgyorsíthatja munkavégzése folyamatait!

Legyen szó új vagy használtgép eszközök vásárlásáról, vagy személyemelő gép bérléséről, magasan kvalifikált szakembereink segítenek Önnek kiválasztani az igényinek megfelelő eszközt.

 

Személyemelők telefonszám: +36 20 984 7010

U

Részletes kereső

Részletes keresőnk segít megtalálni a választ minden emelőgépekkel kapcsolatos kihívásra. Keressen megvásárolható és bérelhető gépeink között a megadott szempontok alapján!


Termékkategóriák

Emelési magasság (mm)

Gyártási év

Teherbírás (kg)

Gyors ajánlatkérés

preloader