Megjelent az új Baoli G1 széria

Ismerje meg a legújabb BAOLI genreáció termékeit!

Elbírunk 5 tonnánál többet is!

A Targoncaportál gépei között nagy számban talál olyan emelőgépeket, amik a legnehezebb kihívásokkal szemben is megállják a helyüket. Kattintson, és válogasson 5 tonnánál nagyobb teherbírású gépeink között!

 

Szervizcsomagok minden igényre

Legyen szó néhány emelőgépről vagy egy egész flottáról, személyre szabot szervizcsomagjaink minden igényt kielégítenek. Gondoskodunk róla, hogy a munka ne álljon meg!

Béreljen tőlünk!

Ideiglenes emelőgép-igényeit hatalmas bérelhető gépflottánkból biztosan ki tudjuk elégíteni. Kattintson, és válogasson bérelhető gépeink között!

Személyemelők

Legyen szó új vagy használtgép eszközök vásárlásáról, vagy személyemelő gép bérléséről, magasan kvalifikált szakembereink segítenek Önnek kiválasztani az igényinek megfelelő eszközt.

SZERVIZ

Szerviztechnikusaink hozzáértésének köszönhetően az emelőgépek, személyemelők, targoncák diagnosztikája, szervizelése nálunk jó kezekben van!

Ha meghibásodott a targoncája vagy személyemelője, hívja szervizvezetőnket, aki rugalmas szervizszolgáltatásaink közül az Önnek legmegfelelőbbet fogja ajánlani.

Az előrelátás nagyon fontos az emelőgépek karbantartása során, hiszen segíthet elhárítani a nem várt meghibásodásokat, ráadásul csökkentheti az üzemeltetési költségeket. Ezért 4 rugalmas szervizcsomagot állítottunk össze, amelyeket partnereink gépparkjához, igényeihez igazíthatunk.

Amennyiben kérdése lenne vagy olyan szervizelésre van szüksége, amit nem talál meg csomagajánlataink között, kérjük, hívja fel szervizvezetőnket!

Szerviz telefonszám: +36 30 529 9588

1. Időszakos biztonsági vizsgálatok

Ebben szerződésben szervizcsapatunk vállalja az emelőgépek részére törvényben előírt időszakos biztonsági vizsgálatok elvégzését. Az eseti meghibásodásokat előre rögzített árakon hárítjuk el, így meglepetések nélkül garantáljuk a targoncák, személyemelők, emelőgépek folyamatos, biztonságos üzemeltetését és jogszabályi megfelelőségét.

2. Tervezett karbantartások

Csökkentse minimálisra targoncái eseti meghibásodásának esélyét és növelje a maximumra a rendelkezésre állást! Gépparkját az Ön által előre meghatározott szervizciklus alapján tartjuk karban, így gondoskodva emelőgépei biztonságos és megbízható üzemeletetéséről. Informatikai rendszerünk segítségével az összes gépe előélete, javításai és állapota rendelkezésünkre áll majd, így szerviztechnikusaink mindig pontos tudás birtokában érkeznek az Ön üzemébe emelőgépei karbantartását elvégezni.

 

3. Teljes szervizszolgáltatás

Tervezhető költségek, magas rendelkezésre állás.

Minden feladat a miénk! Ön csak használja emelőgépeit, mi pedig elvégezzük a targoncákkal kapcsolatos összes karbantartási feladatot. A szervizcsomag nagy előnye, hogy átalánydíjas, így a karbantartási költségek kiszámíthatóak, tervezhetőek, a gépek pedig szakértő szervizcsapatunknak köszönhetően mindig a legjobb kezekben vannak.

 

4. Teljes szervizszolgáltatás helyszíni szerviztechnikussal

A legnagyobb flották a legnagyobb biztonságot igénylik. Ha Önnek sok gépe van, akkor flottája állandó üzemben tartásához érdemes helyszíni szerviztechnikust alkalmazni, aki így teljes munkaidőben emelőgépei, targoncái karbantartását végzi.

A helyszíni kolléga nagy előnye, hogy állandó figyelmet kap teljes gépparkja, illetve minden meghibásodást azonnal kezelni tudunk.

U

Részletes kereső

Részletes keresőnk segít megtalálni a választ minden emelőgépekkel kapcsolatos kihívásra. Keressen megvásárolható és bérelhető gépeink között a megadott szempontok alapján!


Termékkategóriák

Emelési magasság (mm)

Gyártási év

Teherbírás (kg)

Gyors ajánlatkérés

preloader