Elbírunk 5 tonnánál többet is!

A Targoncaportál gépei között nagy számban talál olyan emelőgépeket, amik a legnehezebb kihívásokkal szemben is megállják a helyüket. Kattintson, és válogasson 5 tonnánál nagyobb teherbírású gépeink között!

 

Szervizcsomagok minden igényre

Legyen szó néhány emelőgépről vagy egy egész flottáról, személyre szabot szervizcsomagjaink minden igényt kielégítenek. Gondoskodunk róla, hogy a munka ne álljon meg!

Béreljen tőlünk!

Ideiglenes emelőgép-igényeit hatalmas bérelhető gépflottánkból biztosan ki tudjuk elégíteni. Kattintson, és válogasson bérelhető gépeink között!

Személyemelők

Legyen szó új vagy használtgép eszközök vásárlásáról, vagy személyemelő gép bérléséről, magasan kvalifikált szakembereink segítenek Önnek kiválasztani az igényinek megfelelő eszközt.

SZEMÉLYEMELŐK

Munkálatait a magasban végzi? Fontos Önnek a gyorsaság és a rugalmasság? Kérjen ajánlatot személyemelőgépeinkre, melyekkel felgyorsíthatja munkavégzése folyamatait!

Legyen szó új vagy használtgép eszközök vásárlásáról, vagy személyemelő gép bérléséről, magasan kvalifikált szakembereink segítenek Önnek kiválasztani az igényinek megfelelő eszközt.

Választhat meglévő személyemelő flottánk tagjai közül, vagy kérjen segítséget a saját igényeit kielégítő eszközök beszerzéséhez. Kollégáink tapasztalata garancia arra, hogy olyan személyemelőt ajánljanak mely befektetett értéke megtérül. Állandó flottánkban elektromos és dízel üzemű ollós és kosaras emelőgépek közül is választhat, akár 18 méteres munkavégzési magasságig terepes, vagy beltéri kivitelben. Amennyiben mégis más gépekre lenne szüksége, cégünk munkatársai készséggel állnak az Ön rendelkezésére, segítségükkel megtalálhatja az igényinek legmegfelelőbb eszközöket.

U

Részletes kereső

Részletes keresőnk segít megtalálni a választ minden emelőgépekkel kapcsolatos kihívásra. Keressen megvásárolható és bérelhető gépeink között a megadott szempontok alapján!


Termékkategóriák

Emelési magasság (mm)

Gyártási év

Teherbírás (kg)

Gyors ajánlatkérés

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE

preloader