Megjelent az új Baoli G1 széria

Ismerje meg a legújabb BAOLI genreáció termékeit!

Elbírunk 5 tonnánál többet is!

A Targoncaportál gépei között nagy számban talál olyan emelőgépeket, amik a legnehezebb kihívásokkal szemben is megállják a helyüket. Kattintson, és válogasson 5 tonnánál nagyobb teherbírású gépeink között!

 

Szervizcsomagok minden igényre

Legyen szó néhány emelőgépről vagy egy egész flottáról, személyre szabot szervizcsomagjaink minden igényt kielégítenek. Gondoskodunk róla, hogy a munka ne álljon meg!

Béreljen tőlünk!

Ideiglenes emelőgép-igényeit hatalmas bérelhető gépflottánkból biztosan ki tudjuk elégíteni. Kattintson, és válogasson bérelhető gépeink között!

Személyemelők

Legyen szó új vagy használtgép eszközök vásárlásáról, vagy személyemelő gép bérléséről, magasan kvalifikált szakembereink segítenek Önnek kiválasztani az igényinek megfelelő eszközt.

SZÁLLÍTÁS

Nehézséget okoz a megvásárolt emelőgép vagy a bérelt targonca telephelyre szállítása?

Esetleg telephelyei között szükséges a gépek mozgatása?

Saját tulajdonú tehergépjárművünkkel 24 000 kilogramm öntömegig vállaljuk targoncák szállítását, gyorsan, gazdaságosan és biztonságosan. Az emelőgépek akár több tonnás öntömege miatt szállításuk különleges hozzáértést és odafigyelést igényel. Több éves tapasztalatunk biztosítja, hogy az Ön által megrendelt vagy megvásárolt targoncák a megfelelő felszereléssel, baleset- és sérülésmentesen jussanak el a munkavégzés helyére.

Ügyfeleink részére rugalmas ügyintézéssel akár egy napon belül is le tudjuk szállítani az igényeknek megfelelő bértargoncát vagy bértargoncákat.

Gépszállítással kapcsolatos kérdéseivel vagy megrendeléssel kapcsolatban kérjük, hívja kollégánkat!

U

Részletes kereső

Részletes keresőnk segít megtalálni a választ minden emelőgépekkel kapcsolatos kihívásra. Keressen megvásárolható és bérelhető gépeink között a megadott szempontok alapján!


Termékkategóriák

Emelési magasság (mm)

Gyártási év

Teherbírás (kg)

Gyors ajánlatkérés

preloader