A VÁLLALATRÓL

A Targoncaportál Kft. egy 2004-ben alapított, magyar tulajdonú vállalkozás, amely emelő- és anyagmozgató gépek szakkereskedelmével foglalkozik.

Vállalatunk területének igazi specialistája az értékesítés, a bérleti konstrukciók és a szervizszolgáltatások területén is.

Mindenfajta anyagmozgatási kihívásra professzionális megoldást tudunk nyújtani, ezzel szavatolva a raktártechnikai folyamatok hatékony megoldását és az üzemeltetés költségek optimalizálását.

Minőség, megbízhatóság, vevőközpontúság

Erre a három értékre építkezünk munkánk során. Az általunk forgalmazott emelőgépek megfelelnek a legmagasabb minőségi követelményeknek is, ahogy szervizszolgáltatásaink is. A megvásárolt vagy bérelt targoncákat megrendelőink igénye szerint megbízhatóan, határidőre, sérülésmentesen leszállítjuk a munkavégzés helyére vagy vissza saját vagy ügyfeleink telephelyére. Rugalmas megoldásaink pedig mind azt a célt szolgálják, hogy vevőink minden különleges igényét ki tudjuk szolgálni.

 

Hiszünk a személyes kapcsolatok erejében

Úgy gondoljuk, hogy ügyfeleink akkor kapják a legjobb szolgáltatást, ha mi magunk is felmérjük és megértjük a helyzetüket. Munkatársaink sok éves tapasztalat birtokában segítenek ügyfeleinknek a legjobb megoldások kiválasztásában, legyen szó egy hosszú távra megoldást nyújtó gép megvásárlásáról vagy a hirtelen megnövekedett anyagmozgatási igények gyors és hatékony kielégítéséről.

Megoldások A-Z-ig

Tevékenységünk nem merül ki targoncák és más emelőgépek bérletében és értékesítésében. Ügyfeleinknek széles körű szervizszolgáltatásokat kínálunk, legyen szó egy gépről vagy akár egy egész flottáról. A gépekkel kapcsolatos ügyintézés persze nem áll meg a szerviznél, csapatunk segít ügyfeleink gépparkjának vizsgára való felkészítésében és vizsgáztatásában is.

 

Szállítási szolgáltatásunk segít a nehezen szállítható emelőgépek gyors célba juttatásában, banki kapcsolatainknak köszönhetően pedig kedvező hitelkonstrukciókkal is tudjuk segíteni megrendelőinket.

Reméljük, hogy Önt is hamarosan ügyfeleink között köszönthetjük!

 

U

Részletes kereső

Részletes keresőnk segít megtalálni a választ minden emelőgépekkel kapcsolatos kihívásra. Keressen megvásárolható és bérelhető gépeink között a megadott szempontok alapján!


Termékkategóriák

Emelési magasság (mm)

Gyártási év

Teherbírás (kg)

Gyors ajánlatkérés

preloader