A legújabb G1 szériás targoncák már elérhetőek a BAOLI KBE25-35 típusoknál!

A legújabb G1 sorozatú elektromos Baoli targoncák elődeihez híven ötvözik a BAOLI márkára jellemző három legfontosabb tulajdonságot:

  • termelékenység
  • magas minőség
  • költséghatékonyság

A megújult BAOLI KBE25-35 (G1) termékcsalád a kínai Jinanban található legmodernebb KION gyártóüzemben készül! 2.5; 3.0; 3.5 tonnás kapacitása és átgondolt, újra tervezet oszlopvariációinak köszönhetően szinte bármilyen iparág számára tökéles megoldást nyújt.

A masszív kialakításnak és a a CE-szabályok megalkuvás nélküli betartásának köszönhetően a BAOLI termékek kiváló választást jelentenek azon ügyfelek számára, akiknél mindig elsődleges a biztonság. Az újonnan tervezett BAOLI KBE25-35 G1 emelőoszlopok (akár 6500 mm emelési magassággal) a kezelőknek precíz irányítást és kiváló kilátást biztosítanak az áru, illetve a környezet felett, segítve az anyagmozgatási feladatok gyors elvégzését.

A G1 szériába már a legújabb generációs KION vezérlők kerültek beépítésre, az áramot pedig 2 fajta akkumlátor típus adja:

Ólomsavas akkumulátor:

  • 80V/360-450 Ah (2,5T) és
  • 80/500-600 Ah (3,0-3,5t)

de természetesen kérhetők

Lítium-ion akkumulátorokkal

  • Li 80V/277-412 Ah

felszerelve. Az új Lítium-Ion akkumulátoroknak köszönhetően nőtt a targoncák rendelkezésre állásának ideje, hiszen akár rövid időközökre is fel lehet tenni töltőre, ólomsavas társaihoz képest már nem szükséges megvárni a töltési ciklus végét.

Szinén nagy előnye ezen akkumulátoroknak, hogy szinte teljesen karbantartásmentesek, az akkumulátor cellákat már nem kell ioncserélt vízzel feltölteni és nem keletkeznek veszélyes gázok sem a töltési idő alatt!

A magas minőségű JULI elektromotorok (melyek beépítésre kerülnek a KION csoport más márkáiba is) és a minőségi hidraulikus alkatrészek, valamint a könnyen leolvasható digitális kijelző, amely fontos információkat nyújt a targonca állapotáról a vezetőnek, garantálja a további kényelmet és megbízhatóságot. A zavartalan szervizelési eljárások érdekében az új típus könnyű hozzáférést biztosít minden komponenshez és egy újonnan fejlesztett diagnosztikai eszközt is tartalmaz, amely egy egyszerű gyári alkalmazáson keresztül, bármilyen okostelefonnal használható.

JUngheinrich + LInde = JULI

JULI = Jungheinrich és Linde márkanevek összevonásából keletkezett. A 2 legnépszerűbb márka, melyekbe a meghajtást a csehek híres kézügyessége és a németek szervezettsége által 1993-ban alapított gyár adja.

JULI Motorenwerk, s.r.o. a Jungheinrich AG és a Kion Group közös konszern leányvállalata, amely a világ két vezető raktári targonca gyártója.

Annak ellenére, hogy valószínűleg a JULI cég neve sokak számára ismeretlen, gyakran találkozhatnak termékeikkel, mert minden harmadik eladott raktári teherautó Európában és a világon minden harmadik eladott elektromos alkatrészeket a Moravany nevű kis morva faluban gyártják.

Láthatja, hogy motorjaink segítik az élelmiszerszállítást a szupermarketekben, az építőanyagokat és a szerszámokat a barkácsboltokban és a virágokat kertészeti központokban.

Éves gyártási kapacitásuk félmillió villanymotort tesz ki, amelyeket két gyártóüzemben fejleszt és gyárt 470 fős csapat. Körülbelül minden harmadik motor a teljes meghajtó egység részeként hagyja el az üzem kapuját, amely igény szerint felszerelhető sebességváltóval, kerékkel, vagy elektromágneses megszakítással. Saját fejlesztési központjuk, végfelhasználóinkkal szoros együttműködésben évente több tucat új motorrendszert vagy teljes hajtásegységet dolgoz fel.

preloader