Elbírunk 5 tonnánál többet is!

A Targoncaportál gépei között nagy számban talál olyan emelőgépeket, amik a legnehezebb kihívásokkal szemben is megállják a helyüket. Kattintson, és válogasson 5 tonnánál nagyobb teherbírású gépeink között!

 

Szervizcsomagok minden igényre

Legyen szó néhány emelőgépről vagy egy egész flottáról, személyre szabot szervizcsomagjaink minden igényt kielégítenek. Gondoskodunk róla, hogy a munka ne álljon meg!

Béreljen tőlünk!

Ideiglenes emelőgép-igényeit hatalmas bérelhető gépflottánkból biztosan ki tudjuk elégíteni. Kattintson, és válogasson bérelhető gépeink között!

Személyemelők

Legyen szó új vagy használtgép eszközök vásárlásáról, vagy személyemelő gép bérléséről, magasan kvalifikált szakembereink segítenek Önnek kiválasztani az igényinek megfelelő eszközt.

GÉPVÁSÁRLÁS

Ha nincs már szüksége többé flottája egy vagy több tagjára, jelezze nekünk!

Cégünk szakértői felmérik a targoncája, személyemelője vagy más anyagmozgató gépe állapotát és a piaci árnak megfelelő vételi ajánlatot teszünk rá.

Ha megállapodunk – és miért ne tennénk? – az adás-vétellel kapcsolatos összes papírmunkát elvégezzük és a gépeket elszállítjuk telephelyéről.

Keresse kollégánkat bizalommal!

U

Részletes kereső

Részletes keresőnk segít megtalálni a választ minden emelőgépekkel kapcsolatos kihívásra. Keressen megvásárolható és bérelhető gépeink között a megadott szempontok alapján!


Termékkategóriák

Emelési magasság (mm)

Gyártási év

Teherbírás (kg)

Gyors ajánlatkérés

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE

preloader