Gazdaságuk működését nagyban segíthetjük az általunk kínált különböző meghajtású homlokvillás targoncáinkkal. Érdemes figyelembe venni az anyagmozgató gép kiválasztásánál, hogy valójában mire van szükség, milyen terepen szeretnék használni, illetve szabadterületen, vagy raktárban van igény a gépre. Gázüzemű targoncáink 1-től 8 tonnáig, míg dízel meghajtású targoncáink 1-től 16 tonna teherbírásig elérhetőek Önök számára. Elektromos targoncát szintén 1 tonnától 8 tonnáig rendelkezésükre tudunk bocsátani, igény szerint hagyományos, továbbá lítium-ionos akkumulátorral.

Különböző hidraulikus, illetve mechanikus kiegészítőket választhatnak ezekhez a gépekhez. Hidraulikus működésű kanalaink használata ideális választás lehet a termények mozgatására, illetve bálafogó targonca adaptereket is tudunk ajánlani a hatékony bálamozgatás elvégzéséhez. Mechanikus kanalaink, valamint big-bag zsákemelő eszközeink tovább könnyíthetik a mezőgazdasági munkálatokat.

Olyan fordítőművek használatát javasoljuk, amelyekkel gördülékenyen végrehajtható bármilyen termény mozgatása, valamint kezelése.

A mezőgazdasági termelésben létesített hűtőházak egyre elterjedtebbek országunkban a pályázati lehetőségek kihasználása eredményeképp. Számunkra nem jelent gondot a hűtőházi logisztika kiszolgálása sem, ugyanis a mi targoncáink ebben a helyzetben is helyt állnak.

Mindenfajta anyagmozgatási kihívásra professzionális megoldást nyújtunk, így a mezőgazdaságban előforduló akadályok leküzdésére is megtaláljuk a megfelelőt, hiszen számunkra mindig az ügyfeleink elégedettsége a legfontosabb.

A teljes cikk elolvasásához kattintson az alábbi linkre:
https://www.agroinform.hu/gepeszet/anyagmozgatas-magas-szinten-milyen-a-jo-targonca-49614-001

preloader