KOMATSU logo
Targoncakereső
Gyártó:
Teherbírás: kg
Meghajtás:
Emelési mag.: mm
Targoncák
Targoncabérlet
Hidraulikus raklapemelők
Szervíz
Gumiabroncsok
Bizományosi értékesítés
Időszakos vizsgálatok
Logisztikai szaktanácsadás
Kapcsolat
Emelőgép Biztonsági Szabályzat
"Szomjas"
Szervíz szolgáltatás

Válasszon az Ön igényeinek megfelelő szervízszolgáltatást a Targoncaportál Kft. négy szervizcsomagja közül és csökkentse targoncái üzemeltetési költségét!

1. Időszakos biztonsági vizsgálatok

Ebben szerződésben cégünk vállalja a törvényben előírt időszakos biztonsági vizsgálatok elvégzését kombinálva az eseti meghibásodások elhárításával előre rögzített árakon, hogy az Ön targoncája mindig biztonságosan üzemeltethető állapotban legyen és megfeleljen az érvényben levő jogszabályoknak.

2. Tervezett karbantartás

Ezzel a szerződéssel minimálisra csökkentheti a targoncák eseti meghibásodásának esélyét és növelheti a targoncák rendelkezésre állási százalékát. Az Ön gépeit előre meghatározott szervízciklus alapján tartjuk karban ezzel biztosítva a megfelelőséget. Fejlett informatkai rendszerünknek köszönhetően minden egyes általunk karbantartott emelőgép előéletét ismerjük, szervíztechnikusaink e tudás birtokában érkeznek a karbantartást elvégezni.

3. Full service szolgáltatás

Ez a szolgáltatás magában foglalja a targoncákkal kapcsolatos összes karbantartási feladatot az Ön targoncáival kapcsolatban. További nagy előnye, hogy Ön egy általány díjat fizet, így karbantartási költségei mindig egyformán alacsonyak, míg a gépek rendelkezésre állása pedig magas.

4. Full service szolgáltatás + helyszíni szervíztechnikus

Nagyobb flották biztonságos üzemeltetéséhez sok esetben érdemes helyszíni szervíztechnikust alkamzni, aki a teljes munkaidejét az Ön targonca flottájának karbantartásával tölti full service konstrukció keretében.


Amennyiben ettől eltérő igénye lenne, vegye fel velünk a kapcsolatot, rugalmas hozzáállásunk biztosítja, hogy az Önnek legmegfelelőbb kontsrukciót alakítsuk ki.

Kérdése van? Meghíbásodott a targoncája?
Hívja szervízvezetőnket, Balla Zsoltot +36 30 529-9588


További információk:

Tel: +36 1 306-0632

Targoncabérlet:
Mobil: +36 30 779-7557
berlet@targoncaportal.hu

Targonca értékesítés:
Képiró Imre
+36 20 984-7010
info@targoncaportal.hu

Szerviz, hibabejelentés:
Tarjányi Mihály
+36 30 529-9588
szerviz@targoncaportal.hu

E-mail: info@targoncaportal.hu

Skype:
Skype Me™!

Választható nyelvek:

websas.hu